46:01.

.

. Pasdite ne TCH, Amaneti I gjyshit, për herë të parë në Camëri, 16 Tetor 2017, Pjesa 4.

TV show.

15:30 12/02/2022.

. “Rea dhe Gledi, të ndjekin rrugën e artit. .

.

Një produksion i vitit 2020 me aktorët Halil. Nga dëshira. Çfarë do të thuhet mes këtij të fundit dhe Jamanit? Bora tenton të puthë Neslihanin.

Nov 29, 2021 · Amaneti – Episodi 224. 3 years ago.

3 years ago.

.

Alb Stories. 3:47.

Jaman arrin të gjejë vendndodhjen e. 15:30 24/03/2021.

.
Videoja e epizodit eshte me poshte Epizodi me i ri.
.

SERIALET E REJA.

.

30:50. by STUDIOJA IME. Amaneti Episodi 4 pjesa 2.

Një produksion i vitit 2020 me aktorët Halil. Dua që të bëhen artistë”, ky ishte amaneti i fundit që la Met Bega. 2019) EPISODI I FUNDIT. Klanifornia - Jemi shqiptarë, s'jemi armiq! (12 Shtator 2020). Playing next.

.

. Amaneti (164) Apartamenti i pafajësise (243) Ariza (Problematiku) (101) Barbarossa (90) Bija ime (92).

.

Të gjithë po vuajnë mbi vdekjen e Kirazit, veçanerisht Ali.

2 --> https://bit.

ly/3Bnu29G See more.

Jun 7, 2020 · Amaneti Episodi 3 pjesa 2.